Letní ráno

Letní ráno

Anotace: ...

Ve vlasech kopretinu
Za uchem třešeň
Na rtech chuť letního rána
Studánka bez leknínů
Mráz v dálce přešel
Pod stromy v náručí dána

Nahotu neukrývá
Před ranním sluncem
Dlaně ji bezelstně hladí
Jak mapa důvěřivá
Vede tah štětcem,
Jenž tělo její pod stromy svádí

Z kapradí měkké lože
Dvě duše svírá
V polibcích zalyká se dech
Doteky taje kůže
Rty, kapky sbírá
Něha napsaná na prstech

Ve vlasech kopretinu
Za uchem třešeň
Déšť hořící těla zchladí
Vpletena podél stínů
Žadoní ještě
Než sametem noci se sladí
Autor Jn.s, 19.06.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejda, to je krásné... pohladila po duši i po těle...
tohle zasnění jsem moc potřebovala...

19.06.2006 19:51:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí