Složité

Složité

Anotace: proč ...

Proč v dálce hudba zní
A já ji nesmím slyšet?
Proč na nebi hvězdy září
A já je nesmím vidět?
proč květiny tak krásně voní
A já je nesmím cítit?
Proč jsi tak blízko
A já se tě nesmím dotknout?
Proč mě máš rád jako kamarád
A já tě nesmím milovat?
Proč je svět tak složitý…?
Autor LuciAngel, 19.06.2006
Přečteno 502x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Sleduju, že má někdo stejný problém, jinak moc pěkné....Ať se daří!

22.06.2006 20:43:00 | lolin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí