Pod kapkami lásky

Pod kapkami lásky

Anotace: ...

Pod kapkami lásky,
hladil jsi mi vlásky.

Pod lístky vábení,
milovals mě k zbláznění.

Nemít tak pojem o čase,
a poddat se slunce kráse,
to byl můj sen jediný,
pro polibek nevinný.

Když ses na mne díval,
jiskřičky v očích jsi míval.

V zimě jsme se krásně hřáli,
a trpkému paprsku se smáli.

Pak přišlo hravé jaro,
a snad slunce mi tě vzalo,
snad to byl měsíce svit,
co odvedl mi ze srdce cit.

Co je to bez lásky život,
když moje duše nemá milost,

Co je to ůsměv, když není tvůj,
přoč neřekls mi před mostem stůj...
Autor Lukika, 01.01.2005
Přečteno 1398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mas pravdu, tvoje basnicky jsou opravdu moc krasne, moc se mi libi, jde na nich videt, ze jsou od srdce... To jsou spis takove prvni dva basnicke pokusy, zitra dodam nejake dalsi:-) Jinak dik za tvuj komentar, vazim si toho. papa

15.09.2005 15:20:00 | Staníšek

asi nevis od koho... - :o) tak papa

15.09.2005 15:20:00 | Staníšek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí