To je on

To je on

Anotace: To o něm to všechno je

Tvoje ruce
Pletou mi ústa
Bojím se chodit
Tak rad mě svlékáš
Ráda se dívám
Miluji šeřík

Tvůj hlas
Jen med je sladší
Sundávám korunku
Dostáváš málo
Dáváš mi jasmín
Nemám tvou náruč
Svítí nám lampa
Večer je náš
Bojím se tmy

Tvoje oči
Tak rád mě líbáš
Ráda tě hladím
Miluji šeřík
Topím se, pomoz
Autor Ellanie, 19.06.2006
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí