Nápověda

Nápověda

Anotace: tak blízko a přec nic neslyšíš

Sbírka: Od A do Z

Prstovou abecedou
na tělo otázky ti kladu..
Prstovou abecedou
nabízím ti nápovědu.
Jen jednu téměř slyšitelnou radu,
kterou přehluší tvůj kolísavý dech.

Skláním hlavu,
neslyšně šeptám slůvka do tvé kůže..
Skláním hlavu,
aby na rtech mi tvá vůně ulpěla.
Ani tahle nápověda nepomůže??
Jsou snad má slova příliš nesmělá?
Autor Mia, 20.06.2006
Přečteno 903x
Tipy 10
Poslední tipující: Muta cum liquida, Akrij8, Stoneman, Íá, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Skvele napísaná!

21.06.2006 09:22:00 | Luboško

Tvá slova jsou milá a něžná, takže za sto ;-)

20.06.2006 10:25:00 | no

tahle nápověda obvykle stačí ;-)

20.06.2006 10:18:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí