Konec ničeho

Konec ničeho

Anotace: vůbec to není drsné:)))))

Krev vpíjí se do matrace postele
a já už nemohu dále.
Tvé srdce bouřlivé, nestálé
dalo mi pro vždycky vale.

Slané kapky z očí
štiplavě kolují v ranách.
Černaví koně, ďábel je kočí,
staví až v pekelných branách..

Poslední sonáta doznívá v strunách,
propadám se čím dál níž.
Mé jméno, tobě vzkaz v runách
vytisknou v náhrobní kříž.
Autor gaginas, 09.07.2004
Přečteno 1097x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí