Šeptám sladká slovíčka ...

Šeptám sladká slovíčka ...

Anotace: Známe to asi fšichni :o)

I.
Déšť zpívá píseň o dálce,
co lásku provází
Minulost mlčí příběhem,
který nám radost přináší
Nebe nás hýčká
A vášeň už nechce spát
Tvoje oči vábí:
Pojď se milovat!

II.
Zavírám oči a vidím Tebe
Chci Ti přinést modré z nebe
Šeptat Ti sladká slovíčka
Sedět Ti na klíně
a příst jako kočička

III.
Voňavá poupátka květinek
našich sladkých pusinek
Posílám Ti po větru
co tančí v korunách stromů ...
Jsi můj úsměv a radost k tomu

IV.
Když mé srdce odolává vlnám
příboje lásky
Mám na čele smutně usměvavé vrásky
Mořská pěna cestičku k Tvému srdci hledá
touha dívat se Ti do očí spát mi nedá ...
Autor Beepat, 01.01.2005
Přečteno 1949x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí