Stesk I.

Stesk I.

Anotace: Vše o tom, jak to chodí s nešťastnou láskou

Já chtěla bych být jednou z těch věcí,
Co skrývá je obraz v jídelně.
Smutný je život se mnou,
Smutnější beze mě?

Co skrývá všechno obraz,
Když se na něj pozorně podíváš.
Chtěla bych být jednou z těch věcí a ty,
Mě pak možná posnídáš.

Jsou to krásné věci, trochu smutné i veselé,
Jen po nich sáhnout, kdyby byly k snědku…
Kdyby byly živé i ty květiny,
Určitě jsou voňavé.

Koukám na obraz v jídelně
A trochu zasteskne se mi.
Nemohu být jednou z těch věcí
A žiju dál na zemi.
Autor M3rryMarta Valenová, 20.06.2006
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí