a pak tiše odejdeš...

a pak tiše odejdeš...

Anotace: trvalo to krátce,ale stálo to za to...

držíš mě za ruku
jsem žena v rozpuku
a nemám záruku
na tvoje city

mladá a zasněná
vím co to znamená
když slova praštěná
říkáš mi dál

šeptáš mi slovíčka
a klesaj mi víčka
až dohoří svíčka
půjdeš zas dál
Autor Janis Joplin, 20.06.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí