Nečekám Tě s večeří

Nečekám Tě s večeří

Anotace: Zabalila jsem Ti batoh, kufr i tu tašku, nezapomeň si k tomu vzít zahřívací flašku. Běž si, utíkej si někam, nebudu Tě honit, zahřeje Tě možná deka, tak nač slzy ronit. Naše láska byly slepá a neměla smysl, jako černá izolepa, zalepila mysl.

Odešel jsi jednoho rána,
neřekl si nic a kam,
o odchodu smutná zpráva,
zaplavila každý trám.

Odešel si jedné noci,
do blízka i do daleka,
zůstal po Tobě jen pocit,
studený jak zmrzlá řeka.

Chci žít dál, tak pusť mi ruce,
sundej mi z nich okovy,
vyjdi už ven z mého srdce,
už jsme spolu hotový.

Sundej dotek z mojí duše,
neber srdce do dlaní,
přestaň už být jednoduše,
myšlenkou mou před spaním.

Lásku jsem Ti dala svojí,
Ty si však chtěl jinou,
teď se cesty dvojí
a zvolna nám plynou.

Je to dávno nebo včera,
co už na tom záleží,
zbal se prostě do večera,
nečekám Tě s večeří.
Autor grázlík, 20.06.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky se cte, ma smysl a zdrave sebevedomi.

20.06.2006 22:45:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí