Slza

Slza

Anotace: ...Pro modré oči...

Z nádherných modrých očí řine se slza,
přes nádhernou tvář od rtů odvrácena,
až k bradě a kap na vyprahlou zem,
je to zbytečné, já tu s tebou jsem.

Z nádherných modrých očí řine se znova,
jedna malá po soli chutná slza,
přes nádhernou tvář k mým rtům líbajícím,
tvoji tvář a tělo na nádherný okamžik čekající.

V nádherných modrých očí už je jen svit,
povedlo se mi najít k tvému úsměvu nit,
přes nádhernou tvář, přes celé tělo,
polibek za polibkem se mi dávat zachtělo.

V očích po soli třpyt, na rtech slunce jemný svit…
Autor Láďa, 21.06.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ačkoliv je to jaksi šroubované má to krásnou myšlenku a je to plné citu.

21.06.2006 11:21:00 | Miskitka

Láďo, jakobystopsalomně :)
Moc hezký a procítěný !

21.06.2006 09:39:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí