Vzpomínky na klíček

Vzpomínky na klíček

Anotace: ..jedna smutná...

Vzpomínky na klíček
Tajemství uliček
Neštěstí do louží vyplakaná
Pár mincí do kašny
Pro případ hodíš mi
Třeba pak dožiju rána

Den s dírou na patě
Zubí se zubatě
Do očí vítr prach fouká
Pár kapek na kuráž
Vždyť nemám svatozář
Příště už nebudu hloupá
Autor Jn.s, 21.06.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí