SEN

SEN

Anotace: ...

SEN

Jednou se mi zdálo

o nenadálém stmívání

Nebe temně plálo

činilo pokání

Slunce se schovalo

za černé mraky

Nebe zaplakalo

skrze své zraky

Náhle se zablesklo

z ohnivého blesku

cosi se zalesklo

vzlétlo z paprsku

Tvá tvář vzešla

ze zlatavého SLunce

duši mou našla

na kvetoucí louce

Mířila za mnou

přímo na rty

pod vysokou horou

stál jsi ty

líce se usmálo

na tebe jen

a pak vše zmizelo

byl to jen sen.
Autor Káňátko, 21.06.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí