Můj cit

Můj cit

Anotace: ...nemám co dodat...to musíte posoudit vy...

Nocí a dnem, bloudím osamocen.
Měšíční svit mi dodává sílu žít.
Bez tebe bych tu nemohl ani chvíli být.
Jsi mým sluncem v noci tmavé, které nikdy nezapdne.
Nikdy nebyl větší můj cit, tak rád bych chtěl s tebou být.
Milovat znamená trpět, nemilovat pak zemřít.
Pro tebe budu jen a jen trpět.
Jsi mým smyslem života a beze smyslu nelze žít.
Proto děkuji Ti!
Autor Ceena, 21.06.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí