Chmury se rozplynou

Chmury se rozplynou

Anotace: Nakreslím Ti na paletu, mraky, slunce, duhu, možná že se trochu spletu, ale zas dál pujdu. Vidíš v dálce slunce svítí, už ho cítím na dlani, na louce zas roste kvítí, přišlo nový svítání.

V šatičkách s kytičkama,
šla nocí městem sama
a tiše vzpomínala
na lásku nevinou.

V očích se mihly slzy,
že musel příliš brzy
a jí to teďka mrzí,
odejít za jinou.

Avšak věděla sama,
že jednoho dne rána,
zaroste vzpomínkama
a city pominou.

Sestřela z očí kapku,
začla zas od začátku,
linkovat první řádku,
na cestě krajinou.

Brzy snad s novým ránem,
bude zase svým pánem,
a ucho s prasklým džbánem,
lepší dny neminou.

Tak prosím jí to přejte,
taky si pozor dejte,
na miny nešlapejte,
chmury se rozplynou.
Autor grázlík, 21.06.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí