kolotoč

kolotoč

Anotace: chci z toho pryč,ale asi ho miluju ikdyž se ke mně takhle chová

proč,řekni mi jen proč
chováš se jak bastard?
náš vztah je jako kolotoč
ty myslíš,že je to standard

kopneš mě a pak vyznáš lásku
najednou nadávat mi začneš
vidíš?mám kvůli tobě další vrásku
a s tou si taky nic nepočneš

mám tě vážně plný zuby
už toho mám po krk
hnusný věci vycházej ti z huby
a tys při nich ani nemrk

nevím co si vážně myslíš
snad,že je to v pohodě
jenže dusíš mě a ubíráš mi kyslík
náš vztah je jako na vodě
Autor Janis Joplin, 22.06.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí