Apatie

Apatie

Anotace: zachvátil mě hrozný smutek a to, co jsem napsala není báseň. Jen snůška pocitů...tak - promiňte, jste jediní, komu se mohu svěřit

Lidské srdce je křehké a zranitelné
to moje také
...

když jsme milováni, kvete
mé však vadne
...

s láskou jsme plni energie a radosti
mě však již není pomoci
...
to vše jen díky té nemoci
hlodá ve mě nějaká vnitřní choroba
na srdci mi leží závaží
už jen prázdnota, velká prázdnota
v mém nitru převáží
...

upadám do apatie
zachvacuje mě hrozný smutek
...
Autor mamina, 23.06.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí