Touha

Touha

Anotace: ...

V hloubi duše jsi schoulená
v rohu se schováváš
myslíš, že jsi neviditelná
přitom stačí tak málo
otevřít dlaň a pustit trochu
jen aby se zdálo...
tam uvnitř totiž spí něco
o čem se nikomu nemůže zdát
a tiše sní...
Autor mamina, 23.06.2006
Přečteno 698x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí