Bojím se...

Bojím se...

Anotace: Kazdy se ve vztahu, alespon trochu, boji o svuj protějsek... Já sem se bála moc...

Bojím se chvile,
kdy přestaneme být my,
kdy bude jen ty a já.

Bojím se chvíle,
kdy zkončí naše společné sny,
kdy budou jen tvé a mé.

Bojím se chvíle,
kdy k sobě budeme cítit pouze zradu,
kdy naše city, zabloudí v chodbách hradu.

Bojím se chvíle,
kdy se ti nebudu moci podívat do očí,
že nezažiju pocit, když se semnou země zatočí.

Bojím se,
že naše společné chvíle budou pryč,
ztratí se za dveřmi, od kterých není klíč.

Však když jsem s tebou,
přestávám se bát,
cítím se krásně a chci se jen smát.
Autor naneninonu, 24.06.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tímhle mi mluvíš z duše

01.10.2006 19:30:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí