Rvačka s duší

Rvačka s duší

Anotace: je těžké si přiznat,že nám chybí někdo,kdo nám hodně ublížil...

Oči zavírám,
že v pohodě jsem předstírám
a nahlas nepřiznám,
bez tebe každej den
jak přežívám.

Do kouta zahnaná,
útočím jako rváč,
je předem prohraná
bitva co ukončí pláč.
Padám dolů a dno se rychle blíží,
my dva spolu,snad už mi neublížíš?!?
Autor Barunka_, 24.06.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ni.vo na tvůj pohled je všechno moc laciné!!!

24.06.2006 22:36:00 | Barunka_

na můj pohled moc laciné

24.06.2006 15:38:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí