Světlo na konci duhy

Světlo na konci duhy

Anotace: ...

tma se halí kolem nás,
zachrání nás někdo zas.
najednou cítim vřelé teplo

I na konci tunelu je světlo...

Zbyla už mi jen myšlenka,
sladká na tebe vzpomínka,
najednou kolem mě jaro kvetlo,

I na konci duhy je světlo...

Nepokoušej naši lásku,
znova už ji nedávej v sázku,
chraň dar, co ti byl dán,
ty - tu nejsi pán....

něco na zem padlo

To to světlo zhaslo...
a s ním všechno.
Autor Lukika, 03.01.2005
Přečteno 911x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí