Bez Tebe nejsem nic

Bez Tebe nejsem nic

Anotace: Mluji Tě a dodnes mi připadá život s Tebou, jak krásný sen...

Já poznal Tě a srdce přestalo mi býti,
byl jsem kusem bezvládného těla,
co chtělo krásu Tvoji míti.
Bez Tebe nechtěl jsem žíti,
bez tvé lásky pod zemí lepší hníti…
Snem jsi byla a klidně nemohl jsem spát,
iluze či neskutečná realita,
já o Tobě nechal si zdát.
Byla si lesní vílou a někdy vánek,
co tiše šeptal a hladil,
cestou lásky branek
Já s vodou a stromy se radil
a nakonec bezmocně propadl Tvé lásce,
já bál se, ale jen krátce.
Avšak neznal jsem dříve tolik tvoji duši,
luk Amorův nestačil
a on musel vzíti kuši,
šíp mým srdcem protlačil.
A dnes byl bych bez Tvé lásky nic,
vzduchem, co lidi potřebují, ale nevidí jej,
prázdnou schránkou nic víc.
Láska je nemocí prej,
Jestli ano, rád nemocen budu,
s Tebou neznám bolest, strach ba ani nudu…
Miluji Tvé rty, oči a křivky Tvého těla,
přej si vše, řekni, co bys chtěla.
Já zkusím Tě vše dát,
Má princezno, mám Tě moc rád..
Autor Bojador, 25.06.2006
Přečteno 927x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moooc hezké:) dojalo mě to...jen tak dál

26.06.2006 11:00:00 | kanarek16

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí