Bláznivé přání

Bláznivé přání

Anotace: ..prosím o toleranci...

Zoufale hledím někam do dáli,
nevnímám okolní křik,
sedím a promítám si,
co asi děláš a zdalipak víš…

Zdalipak víš, jak moc mi tu chybíš,
jak bych si přála s Tebou teď být,
s Tebou se smát, vedle Tebe jít…
do Tvých očí se dívat a čekat, až mě políbíš.
Autor Aniba, 03.01.2005
Přečteno 2949x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (34x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí