TVÁ NEJKOUZELNĚJŠÍ MELODIE

TVÁ NEJKOUZELNĚJŠÍ MELODIE

Anotace: To nejkrásnější, co jen dívka od chlapce může slyšet..


Chycená v pavučině z tvého stříbrného silonu
Sypaná pudrovým prachem z každého konečku tvého prstu..
Krvácím pod sbírkou stínů teskných lampionů..
Na něžném těle tvořící blyštivou vrstvu.

Zahalená do tvé mlhy. Tvé iluze.. Oděna v plyši.
Ukolébavku tvou broukám, na krku z perel strhaný šperk..
V začarovaném lese sténám, můj hlas je však stále tišší..
Nad sebou u perleti nebe a pod bosýma nohama štěrk.


Poslouchajíc zpěv z rajských zahrad..S přesládlým cukrkandlem na retu..
V perutích z mořské pěny a tvých nekončících polibků..
Emancipovaná žena s rudou rtěnkou v černém baretu..
Slabě a marně hledajíc z dračího spáru výhybku.

Kojena tvým hlasem. Jeho tónem, novým pousmáním..
Živena andělem i ďáblem, jež propletené mají ruce..
Hlavou dolů nad propastí snů, vášní.. Opojená milováním..
Nikdy však nedokáži popsat nádheru, slyšet v tvých plících bíti srdce..
Autor Turmalina, 03.01.2005
Přečteno 917x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí