Čarodějka

Čarodějka

Anotace: moje první publikace tady...

Popletenou hlavu měla
-láska, mocná čarodějka
připravila zkoušku.
Nic neříkala
ani indicie žádná,
jen záblesk světla za rozbřesku.
Nemá, co nabídnout, co dát by měla.
Spousta věcí ji zklamala,
už nevěří na strašidla
ani na čarodějku.
Autor marllichy, 25.06.2006
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na první pokus moc dobré..

16.03.2008 16:59:00 | brooklyn

Když první publikace tady, tak vítej. A navíc muzikantka.

29.06.2006 23:37:00 | weitinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí