Melancholicke odpoledne...

Melancholicke odpoledne...

Anotace: znáte to, někdy prostě člověk musí ty pocity nějak ventilovat...

Lístku, kolik života ukryto je ve tvých vráskách?
Je večer, sedím tu, držím tě v ruce a přemýšlím o svých láskách...

Na jaře schoulen si do pupenu,
máš v sobě tolik energie,
chceš rozvinout se a ukázat se světu...

Honím se za iluzí, co zapomenu?
V rozbouřeném oceánu fantazie
plavím se v křehké bárce a hledám jednu větu.

Pak třepotáš se ve větru,
laskáš, tulíš a miluješ se se zlatavými paprsky slunce.

Já tu sedím na lavičce ve svetru,
zahleděn do plamenu svíčky, nedochází mi proč končím vždy tak nějak v půlce.

Lístku, prozraď mi to tajemství, jak cítit teplo a nebýt sám.
Je snad až tak těžké zamilovat se a být milován?
Autor noise, 25.06.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička se mi líbí. Asi jsem si měla přečíst víc básniček než jsem sem začala psát. Snad to nebude vadit, když sem občas napíšu.

25.06.2006 21:12:00 | marllichy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí