Dáreček

Dáreček

Anotace: Kamarádka se mě ptala, co jsem dostal k Vánocům. No a já jí takto odpověděl....

Dostal, nedostal.

Mnoho radosti,
štěstí
a pohody.

Já o hmotné dárky
nestojím,
já jen šťastný býti chci.

Ale i přesto
přese vše,
dostal jsem jeden dáreček.

Dáreček z lásky krásné,
od slečny jisté.
A ten dáreček
jmenuje se
sladký medvídek.
Každý večer,
od štědrého dne,
ležím s ním v postýlce,
a myslím na ní,
vždyť já ji M…..
Miluji :-)))
Autor Hawkey, 03.01.2005
Přečteno 820x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí