Zhasněte svíce

Zhasněte svíce

Anotace: ...

Zhasněte svíce,
Hvězdy i měsíc
Ať nikdo nevidí nás dva
Lev v spárech lvice
V spanilé kleci
A všude kolem hřeje tma

Zhasněte svíce
Zavřete okna
Polibky budou do tmy žhnout
Lev v spárech lvice
A vášeň doutná
Stačí jen zbavit těla pout

Zhasněte svíce
Zapalte vodu
Dovolte moři k nohám plout
Lev v spárech lvice
V spanilém svodu
Nenechte těla zahynout
Autor Jn.s, 26.06.2006
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm ... super

26.06.2006 13:19:00 | janewe

nádherné, 100

26.06.2006 10:57:00 | Sandra_T

WOW! Klobouk dolů!

26.06.2006 09:59:00 | woman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí