On

On

Anotace: potřeba

Srdce div steskem nepuká,
bez tvé pomoci jak bezruká.
zlým myšlenkám se bráním,
dál žiju jedním přáním.
Blíž tě mít,a s tebou tu stát,
nejen snít,ale svou lásku ti dát.
Autor Barunka_, 26.06.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí