Plamen svíčky

Plamen svíčky

Anotace: jen si představte plamínek...

Jako plamen svíčky, ať už
silný, slabý, hořící a nehořící
tak stejná je naše láska
až do teď pořád plápolající.

Zahledím se do něj a vidím nás.
Je stejný jako my.
Z nenadání vítr z okna zavětří
a celý plamen rozjiskří.
Buď ho jen roztančí a nebo zhasne.
Tak jako teď u nás.

Prosím, podáš mi sirky?...
Autor marllichy, 26.06.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí