V našem snovém světě

V našem snovém světě

Anotace: Dobrou noc miláčku.

Své bdělosti nechám hned se vzdát,
položím se do snové mlhy,
a půjdu spát.
Já ocitnu se hnedka tam,
kde je modré nebe,
tam kde slunko svítí,
v našem světě vedle Tebe.
Já pohladím Tvou hebkou tvář
a nad Tvou krásou budu žasnout,
otevřu svůj dávný snář
a budu se bát hlesnout.
Takhle budu s Tebou stále,
stesk se trochu omezí,
avšak smuten budu dále ve svém snovém rozmezí.
Krásné sny a chci Tě líbat,
hladit a dobrou noc Ti dát,
miluji Tě-a to moc, mám Tě rád!
Autor Bojador, 26.06.2006
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí