Pohár hořkosti

Pohár hořkosti

Anotace: Pohár změny a dalšího kroku, pro mě a pro Tebe místo zlatavého moku, pro mě, že zase půjdu dál a pro Tebe, aby Tvůj život za to stál. Nehledej mě, nejsem tady, nechci slyšet Tvoje rady, srdíčko mé už Tvoje není, musí přijít zapomnění.

Jsem jaká jsem
a stěží budu jiná,
víš, že mám další řádku
v své knize osudu?

Někdy veselá a jindy smutná,
hodně dávám a hodně chci brát,
říkám Ti postáté už jiná nebudu,
miláčku prosím Tě, přestaň mě štvát.

Co myslíš, že Ti dám pozítří k svátku,
zda Tě jen pohladím a zašeptám k Tobě,
neptej se, nepovím,
snad jen mého kousek bolu rozpustím Ti ve sklenici,
a dám Ti vypít na ex ten elixír se smutkem a bolestí,
kterou jsi mi způsobil,
ale jiná nebudu ani kdybys stokrát chtěl
neb už nemiluju Tebe.
Autor grázlík, 27.06.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí