Zvykneš si

Zvykneš si

Anotace: tak nějak se se vším smiřujeme, tak trochu ustupujeme, na boj ani pomyšlení...Prostě se jen smířit

Na víčkách tíha
A rušivý sen
Bdí jako by snila
Jenže je bílý den

Sen nerozpustný se sluncem
Ten neopustí myšlenky
Skoro jako by někým donucen
Noční můry jsou rozverné milenky

Jak rozpoznat hranice
Kde je mezník skutečnosti
Kde je ta výstupní stanice
Vstříc lepší přítomnosti

Rozmazlená dotyky
Zvyká na samotu
Rozbouřená pocity
Přivyká na temnotu

Temnotu opuštěnosti
Ze zvyku i zkušenosti
Autor Jitka, 27.06.2006
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi

28.06.2006 01:24:00 | ni.va

jo taky depka tu ma snad dneska skoro kazdy hezka basen moc hezka :-)

27.06.2006 19:57:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí