Nechci tu být sám...

Nechci tu být sám...

Anotace: Další z krátkých básniček pro moji princeznu na dobrou noc... Sladké sny...

Bez tvých pohledů, připadám si sám.
sám jak bříza mezi smrky,
Jak sytý mezi hladovými krky,
jak se k Tobě dostat mám?
Stesk mě svírá celé tělo a hlavně srdce,
chci Tě líbat, laskat, hladit,
s Tebou chci navždy býti,
a nemohu přece.
Musím vyčkat času,
doby, kdy se mi vrátíš zpět,
dne, kdy uvidím zas Tvoji krásu,
chvíle, kdy přinesu Tě růže květ.
Zrak nám splyne v linku lásky,
ze srdce mi zmizí vrásky,
vrásky, co zanechal zde stesk
a starost o Tebe má beruško,
zatřpytí se tvoje vlasy,
oslepí mě jejich lesk.
Na to vše se těším moc,
Já přeji Ti dnes zas a zas dobrou noc.
Já vyznávám Tě znovu lásku svoji,
Myšlenky se ve mně rojí,
emoce k Tobě, k tvojí kráse,
hledám cestu k Tobě-k mojí spáse…
Miluji Tě…
Autor Bojador, 27.06.2006
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí