JESTLI BUDEŠ CHTÍT...KDYKOLIV

JESTLI BUDEŠ CHTÍT...KDYKOLIV

Anotace: O nádherné odevzdanosti jednoho vůči druhému.O doznání: JSEM TU PRO TEBE.

Když budeš chtít.. Ještě tu s tebou zůstanu.
Když budeš chtít.. Se vším pro tebe přestanu.
Když budeš chtít.. V nouzi postavím se před tebe.
Když budeš chtít.. Na bedrech tíha, půjdeš-li do nebe.
Když budeš chtít.. Nikdy už nebudu muset odcházet.
Když budeš chtít.. Spolu můžeme všechno přecházet.
Když budeš chtít.. Vždy mi můžeš v noci zavolat.
Když budeš chtít.. Já si budoucnost nebudu malovat.
Když budeš chtít.. Můžeš se choulit v mém soucitném objetí.
Když budeš chtít.. Budu tu pro tebe.. Tvou vděčnou obětí.
Autor Turmalina, 04.01.2005
Přečteno 1770x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

nadhera... nemam slov:(

31.01.2009 19:24:00 | qvitko

Nádherné, vskutku krááásně napsáno...

16.02.2008 21:19:00 | Davido

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí