už jsi jen má minulost

už jsi jen má minulost

Anotace: skončila jsem s ním,ale co až ho uvidím příště?

Už o tobě nemluvím
Už na tebe nemyslím
Až zas příště o tebe zavadím
Co udělám,si hodně rozmyslím

Snad mluvit s tebou nebudu
Snad tě jen tiše pozdravím
Mám kvůli tamtý noci jenom ostudu
Už ani na slovíčko se nezastavím

Obloukem tě obejdu
Pohled stočím jinam
Možná,že i odejdu
Vlastně proč?vždyť není to moje vina

Nahodím zas úsměv hrdý
Jako tenkrát na louce
Budeš z toho tak nějak bledý
Víš co?stěžovat můžeš si svý holce
Autor Janis Joplin, 28.06.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí