Slunce, vítr a plamen

Slunce, vítr a plamen

Anotace: Krátká báseň opětovně pro mojí lásku... Všem ostatním pro koho není určena, se předem omlouvám.

Jak krásně tady slunce svítí,
tak úžasné je s tebou býti.
A vítr jenž je pořád čilý,
je jako ty roztomilý.

Podobna jsi světlu ve tmě,
jenž mě vede stále dál,
plameni co k hříchu sved mě,
větru co si píseň hrál.

Takto vidím tebe lásko,
krásnou, svůdnou, svěží,
nádherná ty černovlásko,
celý svět před tebou leží.
Autor Tomáš~2, 28.06.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to je úplně možný.. to bude těmi archaismi, ne?

28.06.2006 20:11:00 | Tomáš~2

hm...ale připadá mi to jak z první poloviny minulýho století...promiň

28.06.2006 19:27:00 | Eva

Pro mě to asi nebude, ale nemohl jsem si pomoct - 100.

28.06.2006 17:47:00 | DOUBLEM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí