You don't care

You don't care

Anotace: skladacka hodne velkejch sracek!

EMPTY STREAT
Jdu po tý naší prázdný ulici,
nevnímám,nestíhám,
jsem totiž po vopici.
Včeras mi to pěkne dal,
tak nečekaně kartama si zamíchal.
Bylo toho na mě trochu moc .
Necítím k tobě zlost,
..možná je mi to jen líto.
.. a slzy mi tečou..
..možná štěstím..(to asi ne). Nevím.
Nechci tě vidět..Slyšet..
Nechci na tebe myslet.
...Miluju tě...

I’M SORRY
(Stalo se presně to, čeho jsme se na začátku báli.
Takhle jsme to nechtěli,
ty ani já,
U druhých jsme se tomu smáli.
Chtěli jsme být jenom kamarádi,
ty a já,
napořád.
Promiň,
já to pokazila..)

PLEASE STOP
..tak už mě netrap.
Přestaň se na mě smát,
Přestaň si se mnou hrát...
Už mi to sakra dovol,
Dovol mi zapomenout!

I HATE MYSELF!
Jsem jen zkurvená děvka,
co potřebuje být milována.
Neváží si života,
nejlíp se cítí podřezána.
Svobodu už nikdy víc,
jen u tebe chce být.
Je to jen děvka!
Autor Adrianne Nesser, 28.06.2006
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: embryo v hlave
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle je uplne nejlepsi!co sem zatim cetla

06.01.2007 17:31:00 | embryo v hlave

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí