Další

Další

Anotace: Tak neska jsem napsal další, bohužel neni tak dobra jako dřív, málo depkuju holt no

Tam kde nebe rudě plane,
tam kde hoří moje dlaně,
moje duš křičí světu vstříc.

Ať se snažím sebevíc,
moje oči těžknou žalem,
moje rty stále jen tvé jméno šeptají..

Tvoji dlaň vzít v tu svou
a šeptat tiše o nás dvou,
o kapkách černého bolu duše mé,
šeptat něžně ta slůvka v ouško tvé.

Promiň mi Tsunami, třasy i erupce,
promiň mi hřích lidské korupce,
promiň mi že z lidí staly se bestie,
promiň mi že nikdo čestný už nežije
promiň mi kapku touhy v srdci mém,
promiň mi že na tě myslím den za dnem.
Autor deSolAxe, 28.06.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s tou tsunami jsi to docela zaspal :o) jinak povedená

28.06.2006 20:13:00 | Pavel Kotrba

s tou tsunami jsi to docela zaspal :o) jinak povedená

28.06.2006 20:12:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí