Rozverná

Rozverná

Anotace: a aby, aby..:)

Ještě trošku chlebíčka
za maminku zlobivou
vezdejšího z nebíčka
hle, básnička o nás dvou

Komu úcta, komu čest
kdo má gatě bez záplaty
Kdo chce kdo nechce svůj kříž nést
čí úsměv je rozevlátý

Zas bolí mě u srdíčka
osrdí mu žlukne
to nebude fajn básnička
až plno hnoje pukne
Autor Soliska, 28.06.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vtipný :D

28.06.2006 19:39:00 | Duckey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí