Režisérův poděl a jeho konec

Režisérův poděl a jeho konec

Anotace: A znovu... Herci v osazení mého přítele a milence, režisér v zastoupení mé maličkosti, osazenstvo jste vy... Dopovím vám pohádku, jak skončilo představení... Bylo nebylo...

Když na scénu náhoda přivane více herců,
škodolibost má pré.
Režisér ztrácí nit, nápověda špitá: "Bude to dobré."
Avšak nebudem si nic namlouvat, milé panstvo,
to je chvíle, kdy začíná se bavit osazenstvo.
Teď opona se zavírá, hyeny v publiku
A režisér má dva mrtvé na triku.
Nečeká ho chládek, spíš světlo pekla
A publikum se chechtá jak šelma vzteklá a tleská
…propadáku.
A ten fiktivní hlavní, co kopal ostatním hrob,
Je teď pod zemí sám pár stop.
Jen šílenec rozdá tyhle karty a určí hráče
A po ne/úspěchu představení pláče.
Autor Miiemu, 28.06.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super, až nemám co říct...

29.06.2006 12:35:00 | Dee.....

fakt krutý !! Möc pěkný

28.06.2006 21:36:00 | Duckey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí