???

???

Anotace: ...

Proč muselo se to stát ?
Proč nemohu tě více znát ?
Tři dny je tak málo času,
A víc času nebude.
Možná měl jsi mě rád,
Možná taky ne.
Tak proč jsi pořád pohled svůj,
Vysílal k mé osobě ?
Snad se mi to zdálo ?
Díval jsi se jinam ?
Možná ano možná ne.
To už se nedozvíme.
Možnost jsi ale měl,
Tak proč jsi ji nevyužil ?
Asi jsi mě vážně neměl rád,
A já dělala si naděje,
A chtěla tě více znát.
Proč jsi tu hru začal hrát ?
Bylo to schválně ?
Schválně zlomil jsi mi srdce,
a zajistil pláč ?
V tom případě jsem se spletla,
Nejsi ten za koho jsem tě měla.
Autor -Wendy-, 29.06.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí