A víc nic

A víc nic

Anotace: ...

Zlou vidinu války kreslí bubnování deště
Kleště, co drtí silou zrůdnou
Cestu schůdnou
Najít
Ještě zapomenout na Tebe
Zazebe závan vzduchu
V duchu odsypané vteřiny
Nadýchané peřiny
A noční klid

Půlměsíce svit
Nabitý revolver se leskne
Potemnělé chorály
A víc nic
Rozsypané korály, co září příliš sytě
Tři kuličky vášně, co vyklouzly z nitě
Rozkmitaly čas
Právě včas

Troska se zbraní v posmutnělém bytě

Jen třesoucí se prsty
Na chladném tělu zbraně
Chorály zmlkly
I z potící se dlaně vypadl onen kousek kovu
A znovu
Hledí měsíc zpoza mraků
Bez rozpaků
Padám k zemi
Výstřel třeskl do ulic
A proč taky ne
Bez Tebe
Neumím, nechci
Z vykřičených plic zmizel sen

A víc už nic..
Autor Jen tvůj anděl, 05.01.2005
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí