Smutná láska

Smutná láska

Anotace: špatně skončila

Byl příběh plný lásky a něhy
však cesta trnitá vedla k nebi
Slzama tu lásku kropila a
pohledem na jeho smutné srdce
ho tím zabila

Milovala jeho krásné oči
Však on v sladké krvi své
rty smočil,pokaždé když se
na ní podíval.

Byla krásná avšak panna
Pořád si tam hrála s
Andílkama
Vítr jí přivál rudý šál
Zakrej mu oči,byl to král.

A tak láska krutě skončila
Proklíná den,kdy ho prvně
spatřila....Mohl žít...
Autor Kett, 29.06.2006
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí