Chci Tě

Chci Tě

Anotace: čí dál víc

ležím tu v prachu rozpadlá
pláču písek,srdce mě bolí
myšlenka nekalá mě napadá
rány se špatně hojí

Nevím, jak Ti říct
mé nitro se trápí
já Tě chci víc
slzy mé líce skrápí

ležím tu, čekám
plno v srdci mám
rudá krůpěj mi stéká
proč Tě jen znám..
Autor mamina, 30.06.2006
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí