MY

MY

Anotace: ... Tobě

Jsi můj svět, život můj
jsi dálka, co zní němotou
jsi anděl a nejsi svatý
trápím se krutou samotou

jsi vesmír, nebe plné hvězd
jsi ten, co měl by mě stále vést
jsi přízrak v noci černé
mé srdce touhou bledne

jsi, ale já už nechci být
blouděním od Tebe žít
chci být my, to slůvko pouhé
na konci klikaté cesty dlouhé
Autor mamina, 30.06.2006
Přečteno 831x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí