Zakázané Ovoce

Zakázané Ovoce

Anotace: Je to nejchutnější,co jsem v životě ochutnal :(

Když se člověk zase zamiluje…
Připadne si,že zase vše nalezl
Když něco brání lásce
Tak na půl,,,překážku si neprolezl

Život je jak prolézačka
Chci se dostat na konec
Je to občas nakládačka
Chci ven!!!né samotinký důchodec

Hlava…srdce bolí…
Je to totiž už v prdely
Raději dáte ruce pryč
Ať nebije srdce tyč!!!

Někdo by vám nikdy nepřál…
Někdo by to nepochopil
Někdo by vám nepožehnal
Někdo by vás raděj zabil

Když v tom stojí někdo…
Kdo vás taky rád má
Kdo na vás rád čeká
Koho by jste měli víc ,než rádi
Ale sakra??s kým být jenom kamarádi?!

Chci jen jednu,,,ona ví
Ale bojím,,, že to stejné nepoví
Je mým chtíčem!!!dechu srdce polapalo
Kopal bych k ní,,jako rýčem!!!nikdy by to nepřestalo

Nemůžeme spolu být… nemůžu víc ,než si můžem dovolit
Ale už je možná pozdě…už chci cítit tvoje tělo
Už chybý jen…co mé srdce chtělo!!!
Nejde jinak… nebylo nám přisouzeno…

Cit je občas hnus… cítím se….že sem míň, jak trus
Když je vám na blízku… minutek pár od doteku
Už nemůžu…už sem vyflus,,,mé stavy sou brutus
Když je srdce bolavé… něco je i k breku
Nesnáším se…nesnáším to tu…na tom světu
Jsem jak ufoun na výletu…
Autor Matu, 30.06.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí