Pro LASKU na dobrou noc

Pro LASKU na dobrou noc

Anotace: PŘEČTĚTE SI TO A NEBUDETE LITOVAT :)) Sladce spi lásko má...

Ležím v postýlce a přemýšlím
že miluješ mě to už vím
jsi můj anděl s ďáblem v těle
jedině s tebou je mi skvěle
když se na mě podíváš
a při tom se usmíváš
hned je mi líp a
vím že jen s tebou chci žít
jsi má láska jediná
s vědomím že rád mě máš se mi krásně usíná
už je noc a já už spím
i ve snu o tobě přemýšlím
takový krásný sen se mi zdá
ty jsi prostě láska má
tak krásná jediná tak výjimečná dobrou noc...
Autor Truckwita, 30.06.2006
Přečteno 790x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí