Miluju Tě

Miluju Tě

Anotace: je o tom jak moc miluju a jak má láska změnila můj život myslím že je pěkná tak si ji přečtěte :))) je to pro toho koho mam nejradši..

Moje lásko jediná,
ať se ti krásně usíná,
posílám pusinku,
za jednu vteřinku,
tys změnil můj svět
jak to ti řeknu hned:

Dal jsi mu naději dal jsi mu cit,
miluji Tě ale vždyť,
to Ty přeci dávno víš,
jestlipak o tom přemýšlíš?

Já Tě fakt miluji už chci jen Tebe
snesla bych Ti modré z nebe.
Co chceš já teď Tobě dám
už jiného nehledám.
Našla jsem lásku, našla sem Tebe,
jsi pro mě mnohem víc,
než to nebe...
Autor Truckwita, 30.06.2006
Přečteno 1192x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

No tak ty chyby uz sou opravené, díky za upozornění ;-)

25.10.2006 14:01:00 | Truckwita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí