Od úsměvu k slzám

Od úsměvu k slzám

Anotace: ***

Po úsměvu přijde dotek,
po doteku přinese růži,
po růži odváží se už,
polibek na tvá ústa dát.

Po polibku chce přinést hřích,
po hříchu bude se ozývat jen smích,
po smíchu následuje dlouhý pláč,
až v slzách stopí se celý svět.
Autor Láďa, 01.07.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí